Onze lessen

Wij hebben verschillende lessen in ons aanbod, en dus voor ieder wat wils!

Kickboksen volwassenen

In deze lessen voor volwassenen (vanaf 15 jaar) trainen we op techniek en conditie, en eindigen we vaak met een paar rondjes sparren. Diverse stoot- en traptechnieken komen aan bod, maar natuurlijk is er ook volop aandacht voor het verdedigen. Conditie trainen we met bijvoorbeeld met touwtje springen, pads training, trapkussens en bokszakken. Natuurlijk vergeten we de sit-ups, push-ups en squats niet.

Alle niveaus welkom, van beginner tot wedstrijdbokser. Afhankelijk van de groepsgrootte splitsen we de niveaus op in twee lessen. Er is aandacht voor iedereen, en door regelmatig te wisselen van partner leer je van elkaar. We dagen je uit om tot het uiterste te gaan, maar blijven altijd respect voor elkaar houden.

Kickboksen Jeugd

Kickboksen is een ideale sport voor kinderen. Ze kunnen hun energie erin kwijt, leren respectvol met elkaar om te gaan en ze krijgen meer zelfvertrouwen. In de lessen leren we de kinderen te basistechnieken van het kickboksen. Ook het spelboksen komt aan bod, zodat de geleerde technieken ook in de praktijk geoefend kunnen worden!

Kickboksen dames

Tijdens deze speciale damesles worden de deelneemsters uitgedaagd om lekker fanatiek aan de slag te gaan. We trainen met elkaar, waarbij stoot- en traptechnieken op de handschoenen en tegen de scheenbeschermers worden uitgevoerd. In deze les wordt niet gespard, en ligt de focus op conditie, techniek en plezier.

Tijdens deze lessen zijn geen mannen welkom in de sportschool.